25 Mart 2014 Salı

Paneli Tavuk Paget


Malzemeler
  • 5-6 adet tavuk baget
  • 2 adet yumurta
  • galeta unu
  • un
  • tuz
  • karabiber
Hazırlanışı
  • Tavuk bagetleri haşlanır. (derileri varsa havlu peçete yardımıyla çekilip çıkartılır) Yumurtalar derin bir kaba kırılır, tuz, karabiber eklenip çatal yardımıyla çırpılır. Galeta unu ve un da ayrı ayrı  kaselere boşaltılır. Haşlanmış tavuklar önce una sonra yumurtaya en sonda galeta ununa bulanıp sıvı yağda kızarana kadar pişirilir. 
  • Yanına elma şeklinde doğradığınız patatesleri sıvı yağ, tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, köri baharatı ve biberiye eklenip poşette fırına verebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder