Malzemeler
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 adet göbek salata
- Kornişon salatalık turşusu
- Közlenmiş kırmızı biber
- Haşlanmış mısır
- Maydanoz
- Dereotu
- Taze nane
- Süzme yoğurt
- 2 kaşık mayonez
- İri dövülmüş ceviz içi
- Sarımsak
- Tuz
Hazırlanışı
- Tavuk göğüsünü haşlayıp, ince didikleyiniz.
- Göbek salatayı yıkayıp, ince uzun şeritler halinde doğrayınız.
- Turşu ve kırmızı biberi küçük doğrayıp, maydanoz, nane, dereotunu ince kıyınız.
- Geniş bir kasede göbek salata, tavuk, ve diğer malzemeleri karıştırınız.
- Süzme yoğurt, sarımsak, mayonez ve tuz ekleyip servis yapınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder